سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

واکنش پلیس فتا به ادعای کسب درآمد از طریق گروه‌های تلگرامی

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ تصریح کرد: با این وجود (عدم شکایت)، خواستیم که همکاران موضوع را به مراجع قضایی گزارش کنند تا مشخص شود که انجام این کار جرم محسوب می‌شود یا خیر.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 15
کد خبر: ۳۶۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ نسبت به فعالیت گروه‌های انتخاباتی در تلگرام که مدعی درآمدسازی برای مخاطبان هستند، واکنش نشان داد.

سرهنگ تورج کاظمی درباره فعالیت گروه‌های تلگرامی که با عنوان کمپین‌های انتخاباتی و سایر موارد مدعی می‌شوند هر فرد با اضافه کردن مخاطب در این گروه‌ها می‌تواند کسب درآمد داشته باشد و بعضاً پول‌های میلیونی دریافت کند، اظهار کرد: تاکنون شهروندان در رابطه با این کانال‌ها در پلیس فتا تهران شکایتی مطرح نکرده‌اند.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ تصریح کرد: با این وجود (عدم شکایت)، خواستیم که همکاران موضوع را به مراجع قضایی گزارش کنند تا مشخص شود که انجام این کار جرم محسوب می‌شود یا خیر.

 

وی خاطرنشان کرد: باید جرم بودن این موضوع محرز شود و در صورتی که این کار مغایر قانون شناخته شود، پس از دستور مقام قضایی، نسبت به اقدام لازم و برخورد با گروه‌های مذکور اقدام می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار